Käyttöehdot


Kumpionparempi.fi on internetissä toimiva yksityishenkilöille tarkoitettu anonyyminen mielipidekysely.

Käyttäjän on oltava täyttänyt 18 vuotta.

Palveluntarjoaja ei vastaa palveluun lähetettyjen viestien sisällöistä.

Palveluntarjoaja ei takaa palvelun virheettömyyttä, tietojen/ kuvien katoamista tai palvelun jatkuvuutta.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tai päivittää näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta sekä evätä käyttäjän pääsy palveluun, poistaa käyttäjän lisäämät vertailut ja kommentit.

Palvelun käyttö kaupalliseen toimintaan tai suoramarkkinointiin on kielletty. Käyttäjä sitoutuu toimimaan palvelussa lakien mukaisesti ja noudattamaan palveluntarjoajan ohjeita. Käyttäjä ei saa tahallisesti häiritä palvelua tai sen käyttäjiä. Käyttäjä on vastuussa omista Kumpionparempi.fi:n lähettämistä viestien sisällöstä.

Kumpionparempi.fi:n käyttäjän on noudatettava näitä käyttöehtoja, sekä lakia. Huonokäytöksinen, herjaava tai loukkaava toiminta on ehdottomasti kielletty. Väärinkäytösten välttämiseksi koko nimen, kotiosoitteen ja tilinumeron lähettäminen palveluun on kielletty.

Käyttäjällä tulee olla julkaisuoikeus kaikkeen lähettämäänsä materiaaliin.

Tietojen luovutus

Kumpionparempi.fi:llä ja sen yhteistyökumppaneilla on halutessaan oikeus käyttää asiakkaiden tietoja suoramarkkinoinnissa tai luovuttaa viranomaisille.

Kumpionparempi.fi:llä on myös oikeus käyttää asiakkaiden tietoja toimintansa tilastoinnissa. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Asiakasrekisteri

Kumpionparempi.fi:n asiakasrekisteriin kerätään tietoja kehittämistä, tilastointia ja kommentointia varten.

Google mainokset

Ulkopuoliset tahot saattavat lisätä evästeitä käyttäjien selaimiin ja lukea niitä tai kerätä tietoja jäljitteiden avulla siksi, että sivustossa näytetään mainoksia.

Käyttöehtojen hyväksyminen

Lisäämällä uuden vertailun vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt palvelun käyttöehdot.